Saturday, February 22, 2014

magnetic

hi
tadaaaaa
yang ditunggu dah tiba
ni lah gambar2 dalam simpanan hp, saya transform jadi magnetic piccas! err bukan buat sendiri. tempah le. hihihi
since saya ni pengumpul tegar fridge magnetic, so bila jumpa benda macam ni, teramat la excited. lagipun gambar2 dalam hp memang saya tak print masuk album pun kannnnn. jadi dari biar macam tu je, print jadi magnetic pics lagi cun. hehehe 
yeayyyy hobi baru!!!

custom made polaroid magnetic...



untuk 1st batch ni, saya order 50pcs dulu..


dan beli magnetic board kat ikea..RM44.90. cari yang kaler putih takde la pulakkkk

pastu....aktiviti nak sort semua gambar ikut kategori hehehe gigih ok.....


tadaaaaaa...dah siap...suke hati ar pattern susunan tu nak terabur ke nak ikut line ke.....


errmmmm banyak lagi space kosong tu.. kene buat lagi ni.. hahahaha


 
so sekarang, tinggal nak gantung kat dinding je..hehe cun tak? cun kannnn hahaha

nak tampal kat fridge pon boleh. tapi my fridge dah penuh dengan fridge magnetic  lain. so yang ni beli magnetic board asing, gantung kat dinding kat ruang tamu lepak2 sefamili. gitu....... depends pada taste masing2 la yekkk 
boleh la tengok gambar2 kenangan ni sambil senyum sorang-sorang, tak payah belek2 album kannnn hihihi

nak tau mana buat ni?
haaaaa saya tengok kat laman instagram ni. lepas tu semua urusan termasuk upload gambar, via whatsapp je. sangat senang..


go check it out! prices, pattern, details semua kat laman instagram tu ya! 

ni iklan seminit...
ni la koleksi fridge magnetic saya..


tak muat peti ais, ni kat dinding dapur...


ni belum campur magnetic yang dah pecah, magnet dah tercabut, dan yang 'di kidnap' orang hahahah

gtg
bye

#sharingiscaring

Sent from my iPhone



No comments: