Sunday, January 5, 2014

HNY!!!

happy new year
welcome 2014
yeahhhh today s 5th day and da 1st weekend of 2014

uhhhhhh nikmatnya weekend kali ni
dah lama tak rasa relax macam gini

sebulan yang lepas, bertugas sehingga 31st Dec. 2nd Jan dah start kerja semula. memang dah lama la weh tak 'merasa' weekend.
ya. sangat menikmatinya sambil tergolek2 berguling2 dengan budak kecik. malas nak buat apa2 termasuk kerja rumah. (rumah macam tongkang pecah kannnn) ahhhh tak peduli dah. nak relaxxxxxx je macam Queen. kihkihkihkih

sambil bergolek2 malas, sempat tengok 1 movie lama. 2011 kot movie ni. 
"i don't know how she does it"


oo i rasa all mommies esp yang bekerjaya wajib tengok ni. (semua dah tengok, i je yang lambat kot hahha)
dan menitik jugak la airmata sombong i ni. hahaha part paling 'terkena' ialah part dia keluarkan segala bagai jenis barang dari handbag dia. sama wehh! LOL

ok. moralnya, spend time on ur children, not money. anak-anak membesar dengan pantas, jangan terlepas moments tu. sayang. rugi. insyaAllah. moga kita semua dipanjangkan umur dan dijauhkan kesempitan masa.

ok. jom sambung bergolek2.
hikhik


Sent from my iPhone

No comments: