Monday, December 23, 2013

kerat


movie lama dah.
tapi baru petang tadi tengok kat astro 131.
ayyaakkkk..
nasib baik tak tengok kat panggung.
camana lah nak support malay film kalau camni lah gayanya.
sangat mengecewakan. 
tak tau lah pendapat orang lain. 
pendapat peribadi saya, movie ni tak payah difilemkan pun takpe.
jadi drama biasa tayang malam minggu kat tv3 pun takpe. 
tu pun tak taulah boleh masuk anugerah skrin ke tak.
saya bukan terer bidang ni.
tapi sebagai penonton biasa ni, terasa sangat tak best cerita tu.
agaknya yang beratur ke panggung adalah sebab Aaron Aziz semata-mata. mungkin juga penangan nak tengok pasangan 'Nora Elena' kat panggung.
kalau penonton kritik, di katanya penonton tak support filem kita.
usahakan lah agar filem kita tu betul2 disukai penonton.
bukan semua filem kita tak best, tapi kalau semua se'pesen' macam ni, jangan lah melenting kalau penonton tak ke panggung, pastu cakap orang kita tak support filem kita. 

peace! 

Sent from my iPhone