Monday, December 23, 2013

dark shadows



malam ni rajin nk review movie2 pulak.
tapi movie lama yang dah lapuk
hahaha
out of date betul la.
(ado den kesah?)
dark shadows - movie lama gak dah. last year. 
tak tengok sebab tak suka cerita seram/ngeri.
tapi semalam dah tertengok kat astro HBO.
rupanya cerita lawak daaa
hahaha tu la. sapa suruh tak review dulu sebelum decide tak nak tengok.
btw cerita nya biasa saja.
tak la best sangat.
biasa.
tak cam pun Johnny Depp penangan mekap vampire. 

p.s : hantu pun ada bangsa masing-masing yek. hantu melayu pontianak, pocong, dll, hantu cina yang melompat-lompat tu, tampal kertas kat dahi, diam, hantu orang putih, vampire yg tido dalam keranda, hantu india? hantu siam?


Sent from my iPhone