Tuesday, November 5, 2013

pose pose pose lagi

lagi story pasal pose pose posing... 
selain dari photografer dari http://www.eyesofgrace.net/ , kami juga pernah buat maternity dan aqiqah photoshoot dengan photographer http://www.fazrien.com/ .. pun best dan sangat puas hati dengan hasilnya. (promote ni hahahha) ye la, barang baik kena lah share. 



opsss beliau juga adalah wedding photographer kami. ^^

so kalau nak posing area Terengganu, kami cari beliau. tapi, maternity shoot tu, kami shoot kat Putrajaya :)

saya memang suka godek - godek blog photographers, tengok gallery, gambar cun - cun... 

well, picture can tell a thousand words

the best way to pay for a lovely moment is to capture it ^^

sometimes u will never know the true value of a moment until it becomes a memory :)

xo

Sent from my iPhone