Sunday, November 3, 2013

junior

alhamdulillah
tahun ni rezeki keluarga bertambah
lahirnya 2 orang lagi junior
dapat 2 orang anak buah 
dua-dua boboy 

welcome to the world, welcome to the family, babies.... 

ni Muhammad Adam. anak buah side en.suami...lahir 11Okt... yeayyyy bertambah geng-geng Okt.... omeyyyyy nye dia.....

yang ni pulak belum ada nama.. umi walid dia baru nak finalise.... baru je selamat dilahirkan petang tadi. sepatutnya baby Okt jugak, tapi dia tak puas duk dalam perut umi dia.. jadi la overdue. hari ni baru rasa nak keluar.... yang ni anak buah side saya hehehe


makin meriah la rumah nenek dan mamatok. pening la kepala nanti nak melayan hehehe

tapi yang tak bestnya, Mama ni tak sempat nak balik tengok baby-baby lagi,tak tahu la bila boleh balik ni. masa cuti nanti kena bertugas juga. hadiah dah lama ready ni. tak sabar nyaaaaa!!!!!!!!!!

kepada ibu dan umi nya, selamat berpantang, happy breastfeeding dan selamat berjaga malam. para bapa pun, selamat berpantang juga dan berjaga malam. hihihi

semoga keluarga kami akan sentiasa dimurahkan rezeki
dianugerahkan lebih ramai juniorsssss
insyaAllah

ok anak-anak buah Mama, nanti kita jumpa ok!! tak sabar wehhhhhhhhhh

hugs & kisses
muah muahh

Sent from my iPhone