Wednesday, October 30, 2013

paed

recommended paed!!

Dr.Serena Dass
klinik nya di Sg.Buloh. 
ni paed ke 4 yang pernah kami jumpa, paling berpuas hati dan menyenangkan. 
orangnya sangat simple, selamba dan best. 

**kami pernah jumpa paed yang 'sombong' dan garang, cakap macam nak marah, lepas tu tak pandai cakap dengan patient (mak bapak patient actually) dengan baik, walhal kita ni client dia. kita bayar dia untuk dapatkan servis terbaik. huh. sorry Datin, kami tak akan pergi klinik u dah.**











klinik simple, dan paling penting bersih. kids boleh bermain berlari berguling dengan bebas. 

i like!

xo

Sent from my iPhone